Speculaas SUIKERVRIJ

Benodigdheden : 600 g Diabeetbloem, 250 g margarine, 30 g botermelk, 20 g speculaaskruiden, 150 g bloem en 1,5 g zout.  

Werkwijze :           alles samen mengen tot een deeg en verwerken tot de gewenst vorm.

Bakken :                175° gedurende 15 à 20 minuten.

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 9u00-18u00
Donderdag 9u00-18u00
Vrijdag 9u00-18u00
Zaterdag 9u00-17u00
Zondag Gesloten
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe