RijsttaartRijsttaart

Benodigdheden :  400 g rijsttaartmix

                                  0.8 l water

                                   4 eieren

 Werkwijze :

 Het water aan de kook brengen.  De rijstmix toevoegen en nog eventjes

al roerend laten koken.  Deze bereiding ongeveer 2 à 3 uur laten rusten. 

Vervolgens de eidooiers erbij doen en als laatste

het licht tot sneeuw opgeklopt eiwit.

 De vorm lichtjes beboteren en bestrooien met een snuifje bloem of chapelure.

Een deeg ( gistdeeg of zanddeeg ) in de pan leggen.

Daar bovenop dan het rijsttaart mengsel.

 Bij de hierboven omschreven bereiding kan je 1 taart van ongeveer 26 cm en hoogte 4,5 cm goed vullen.

 Bakken :

Ongeveer 40 min. op 200°C

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 9u00-18u00
Donderdag 9u00-18u00
Vrijdag 9u00-18u00
Zaterdag 9u00-17u00
Zondag Gesloten
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe