Pistolets / Sandwiches

Benodigdheden1 kg pistolets of sandwiches bloem

                                 60 à 70 g gist

                                  ½ l water

 Werkwijze :

 Alles samen gedurende 5 min goed kneden. Het deeg zeker 45 min tot 1 uur laten rijzen.  Dan het deeg nogmaals kneden en vervolgens bolletjes afwegen van ongeveer 50 g ( voor de sandwiches langwerpige kroketjes rollen ).                  

De bolletjes of kroketjes goed platdrukken en wegzetten om volledig laten uit te rijzen.

Deze rijstijd mag gerust 2 uur duren tot de deegstukjes het volledige volume  gehaald hebben.  ( in de oven rijst het niets meer )

 Bakken :

 In een hete oven, 200 à 220°C

Kort afbakken gedurende 10 à 15 min.

 Resultaat :

 Ongeveer 30 stuks.

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 9u00-18u00
Donderdag 9u00-18u00
Vrijdag 9u00-18u00
Zaterdag 9u00-17u00
Zondag Gesloten
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe