FrangipaneFrangipane

Benodigdheden :

1 kg FRANGIPANE - SPECIAL bloem
 6 volledige eieren
300 g margarine
200 g melk

Werkwijze :

  1. De boter op kamertemperatuur brengen en crèmig roeren. 
  2. De frangipane-spécial bloem toevoegen en samen mengen.
  3. Daarna dan de volledige eieren en als laatste de melk bijvoegen. 
  4. Dit alles tot een homogeen mengsel mengen.

Je kan je taartvorm beleggen met een zanddeeg met daarop dan een laagje abrikozenspijs. 
Hierop leg je dan een dikke laag van je bereide frangipane-spécial deeg.

Deze bereiding van 1 kg is goed voor 4 taarten van normale afmetingen.

Baktijd : 60 min op 180° C.

Als de taart afgekoeld is kan je er een laagje witte fondantsuiker opstrijken, zo is de taart mooi afgewerkt.

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 9u00-18u00
Donderdag 9u00-18u00
Vrijdag 9u00-18u00
Zaterdag 9u00-17u00
Zondag Gesloten
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site