Bakken

Voor een uitgebreid aanbod aan bakaccessoires in Paal moet u bij Bakbenodigdheden Marc & Erna zijn. In deze winkel, nabij Beringen, vindt u de juiste materialen om van ieder gebak een succes te maken. Ook de ingrediënten ervoor kunt u hier aankopen.

Alle materialen die u nodig hebt voor lekker gebak

Staat u graag in de keuken en bereidt u met plezier uw eigen gebak? Dan zult u nog meer kunnen genieten van heerlijk, perfect gebakken taarten en cake met de juiste voorbereiding. En die begint bij Bakbenodigdheden Marc & Erna uit Paal! Onze winkel beschikt immers over de juiste bakaccessoires. Zo vindt u bij ons speciale bakvormen voor muffins, cupcakes en koekjes. Maar ook handige spuitzakken vindt u terug in ons assortiment. Wij voorzien u van degelijk basismateriaal, en nog veel meer voor de gevorderde bakkers! Ook voor wie liever andere zaken kookt, hebben wij de nodige kookbenodigdheden in huis.

Bakbloem en andere ingrediënten

Ook voor de ingrediënten van uw gebakjes kunt u bij Bakbenodigdheden Marc & Erna terecht. Met verschillende soorten bloem bakt u de heerlijkste taarten en koekjes. Ook andere zoetigheden en handige bakmixen liggen in onze winkelrekken. Omdat het oog ook wat wilt, verkopen we een ruim assortiment aan eetbare en niet-eetbare versieringen. Bent u niet zo’n zoetebek, maar bakt u wel graag uw eigen brood? Dan hebben wij meer dan dertig soorten bloem voor u ter beschikking, waaronder maya, spelt, wit, waldkorn en volkoren

Contacteer ons

Hebt u nog vragen voor Bakbenodigdheden Marc & Erna of vindt u niet het keukengerei waarnaar op u zoek was? Aarzel dan niet om ons een seintje te geven!

Geen product gevonden

Back to Top