Brusselse wafel

Benodigdheden :

    500 g bloem voor BRUSSELSE WAFELS        ½ liter water 90° (kokend)  

    3 eieren                                                                200 g boter                                                                                                                                                         

    ½ liter melk 40° (lauw)                                       5 cl arachideolie                                                                       

 

Werkwijze :

 De volledige eieren opkloppen. 

De margarine zachtjes laten smelten en dan laten afkoelen.                                      

De opgeklopte eieren, de afgekoelde margarine,

de lauwe melk en de olie samen mengen.                           

                                                                                                          

Dan de bloem voor BRUSSELSE WAFELS bijvoegen.                                                                           

 

Daarna het kokende water hier voorzichtig bijdoen en even opkloppen.                                                

Dit deeg moet men niet laten rijzen.                                  

Het kan onmiddellijk gebakken worden.

 

 

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 9u00-18u00
Donderdag 9u00-18u00
Vrijdag 9u00-18u00
Zaterdag 9u00-17u00
Zondag Gesloten
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe