Advocaat mousse

Per 200 g, 200 g water, 1 L OPGEKLOPTE ROOM.

Werkwijze : Eerst de room opkloppen, Dessertpoeder en water mengen.

                       Dan onmiddellijk de opgeklopte room toevoegen aan het dessert.

 Opbouwen als taart of in porties.

TIP :

1 L opgeklopte room = 1/2 L verse room

                                                     OF

                                      125 g slagroompoeder + 250 ml melk

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 9u00-18u00
Donderdag 9u00-18u00
Vrijdag 9u00-18u00
Zaterdag 9u00-17u00
Zondag Gesloten
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site